Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

The one and only

Ibland måste jag bara nypa mig själv i armen. Jag känner mig så oerhört tacksam över att jag har möjlighet att arbeta med min stora passion i livet, och tacksam över allt det jag har fått uppleva i jobbet. Som när jag reste till New York för att styla modejobb och för att gå på visningar under New York fashion week. Eller som när jag fick åka till Paris och intervjua Isabel Marant. Eller som nu i onsdags när jag fick äran att träffa the one and only Diane von Furstenberg som var här för att ta emot NK Honorary Award. Hon är en riktig modeikon, en affärskvinna av rang och en stor förebild. Starstruck var ordet!

Randig klänning från DVF, skor från Flattered. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!