Countdown

Wow vilken härlig helg! Och nu börjar nedräkningen. Bara fyra ynka dagar kvar till semestern!! Efter midsommar drar vi direkt till Skåne och sen vidare till Gotland. Efter det mellanlandar vi i Stockholm för att avsluta med att åka hem till Hälsingland. Sverigesemester för hela slanten med andra ord! Det finns ju faktiskt inget som slår svensk sommar (så länge det inte ösregnar hela sommaren förstås) och jag ser så himla mycket fram emot att bara ta det som det kommer. Boendet är bokat men i övrigt har vi inga planer. Tipsa mig väldigt gärna om ni sitter på några Österlen-pärlor?

Klänning från Kappahl, solglasögon från Fendi, väska från Sally Voltaire och systrar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vi kommer också köra på en liten Sverigeturné i sommar och jag ser så mycket fram emot det, att få turista i sitt eget land är underskattat!

    Josefine 2019-06-18 10:46:44 https://varmepumpeshopen.no/
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!