Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Glad midsommar!

Här kommer en liten midsommarhälsning från oss! Dagen bjöd på strålande vackert väder, dans runt stången, en smarrig buffé som värdparet hade fixat (tack!!), ett gäng goda vänner och en trädgård full av lekande barn. Jag är egentligen inte så brydd när det kommer till högtider. Som nyårsafton exempelvis, då jag lika gärna kan stanna hemma och käka en god middag. Men just midsommar vill jag fira med dunder och brak tillsammans med mina vänner så jag är väldigt glad över att vi fick till en sån himla trevlig dag. Hoppas ni har haft det härligt ni med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Emma Danielssons webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!