White on white

En absolut favoritplats på Österlen är stranden vid Knäbäckshusen. Det känns verkligen inte som att vara i Sverige! Med vit, mjuk sand och träd som hänger ner över stranden känns det snarare som att man befinner sig i Thailand. Så värt ett besök! Den här sommaren har jag verkligen dille på baddräkter. Tror jag har 6-7 stycken nedpackade åtminstone. Jag tycker att det både är snyggt och så känner jag mig väldigt bekväm i det. Tackar vädergudarna för att vi har haft möjlighet att bada så mycket som vi har gjort de senaste tio dagarna!

Baddräkt från H&M, solglasögon från Fendi, pärlhalsband från Sophie by Sophie, snäckarmband från Pilgrim. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jättefin baddräkt! Jag gillar också vit, men blir den inte lite genomskinlig i vattnet?

  Linda 2019-07-22 18:55:58 http://lhsmaskiner.se
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Nej jag tycker inte det som tur är. 🙂 Den är gjord i lite tjockare tyg och den är dessutom helfodrad.

   emmadanielsson 2019-08-13 12:07:13
   Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!