Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

White on white

En absolut favoritplats på Österlen är stranden vid Knäbäckshusen. Det känns verkligen inte som att vara i Sverige! Med vit, mjuk sand och träd som hänger ner över stranden känns det snarare som att man befinner sig i Thailand. Så värt ett besök! Den här sommaren har jag verkligen dille på baddräkter. Tror jag har 6-7 stycken nedpackade åtminstone. Jag tycker att det både är snyggt och så känner jag mig väldigt bekväm i det. Tackar vädergudarna för att vi har haft möjlighet att bada så mycket som vi har gjort de senaste tio dagarna!

Baddräkt från H&M, solglasögon från Fendi, pärlhalsband från Sophie by Sophie, snäckarmband från Pilgrim. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jättefin baddräkt! Jag gillar också vit, men blir den inte lite genomskinlig i vattnet?

  Linda 2019-07-22 18:55:58 http://lhsmaskiner.se
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Nej jag tycker inte det som tur är. 🙂 Den är gjord i lite tjockare tyg och den är dessutom helfodrad.

   emmadanielsson 2019-08-13 12:07:13
   Svara

senaste från Mode

Emma Danielssons webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!